O mnie i kontakt

                        
Najbardziej na świecie lubię gotować dla innych. Serce mi rośnie na widok znajomych, przyjaciół, rodziny, którzy pałaszują przygotowane przeze mnie jedzonko. Najlepszą nagrodą dla mnie jest prośba o dokładkę :). 

W kuchni czasem pomaga mi mój 8 letni syn, a wyzwania kulinarne stawia głównie mąż, który wprawdzie jada dużo, ale jest okropnie wybredny w doborze składników. Stąd pewna monotematyczność bloga :)

Jestem kompletnym dyletantem, jeśli chodzi o cukiernictwo, wypiek ciast. Przepisy takie pojawiają się więc rzadko. Możecie jednak mieć pewność, że skoro ciasto mi wyszło, uda się także Wam. 

Uwielbiam pisać. Blog kulinarny nie daje zbyt wielu możliwości, by literacko rozwinąć skrzydła, jednak mimo to zdarza mi się "rozpisać" - czasem na tematy tylko ocierające się o kulinaria. Jeśli nie lubicie przydługawych wstępów do przepisów, przewijajcie, przewijajcie, przewijajcie...:)

Zapraszam Was do komentowania, pisania maili, pytania, dawania sugestii. Wasze pomysły i wnioski, konstruktywna krytyka, to dla mnie pomoc w rozwoju bloga, zmienianiu się na lepsze. No i fantastyczna motywacja do dalszego prowadzenia bloga.


Zapraszam Was zatem na bloga, a także funpage bloga:  FACEBOOK
Możecie do mnie pisać na: jajemblog@o2.pl


Pozdrawiam serdecznie


Iwona

7 komentarzy:

  1. Dzisiaj przypadkiem trafilam na twoj blog .
    Super przypadek bo zaraz skorzystam z kilku przepisow.Kebab i koronka flandryjska zagosci na urodzinowym stole meza.Potrzeba jakiejs odmiany .Bede tutaj czesto zaglada.Blog twoj jest juz w moich ulubionych

    OdpowiedzUsuń
  2. To witam w moich progach :)
    Zapraszam w gości - im częściej tym lepiej. I dawaj znać, jak tam przepisy się sprawdzają :)
    Uściskuję!

    OdpowiedzUsuń
  3. Witam, da się Pan/Pani zaprosić do społeczności kulinarnej?
    link:
    https://plus.google.com/u/0/communities/111491622500536040199
    Zapraszam i proszę poczytać informacje pod kategoriami, wrzucić kilka przepisów do działów .. taka mała reklama dla blogu.
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Wybralam Pani blog do nagrody Liebster Blog Award . Czy mogę liczyć na przyjęcie wyróżnienia ? Mój blog co prawda jest o innej tematyce ale jak każda kobieta od czasu do czasu szukam kuchennych inspiracji i znajduję .

    OdpowiedzUsuń
  5. swieta stronka kulinarna

    OdpowiedzUsuń
  6. ciekawa stronka kulinarna

    OdpowiedzUsuń
  7. Serdecznie witam :) Pierwszy raz zrobiłem tą kiełbasę i ...mam pytanie.Widząc zdjęcia tej już gotowej kiełbasy to ona jest czerwona w środku a moja po 7 dniach ciemna :(co może być ?

    OdpowiedzUsuń

Komentarze mające na celu reklamę innych blogów nie będą akceptowane.